De snelste manier om uw bedrijf te laten groeien met de leader in Business Consultancy.Bekijk mijn veelzijdige diensten en voordelen.

Werving & Selectie

Het onderdeel Werving, Selectie en Detachering zal in de nabije toekomst een steeds belangrijker onderdeel gaan uitmaken voor Kneefel Business Consultancy, omdat met name binnen de specifieke co-assurantie markt op dit moment weinig “gespecialiseerde” personeelsbemiddeling bureaus werkzaam zijn.

Kneefel Business Consultancy bezit de kennis, kunde en ervaring met name van die specifieke co-assurantiemarkt, zodat het gewenste profiel uitstekend voor de klant kan worden “vertaald” naar de functie.

Kneefel Business Consultancy kan daarbij putten uit een groot netwerk aan potentiële jonge, ervaren krachten en executive people op management en directieniveau binnen dat segment zodat aan de klant toegevoegde waarde kan worden geleverd met uitzicht op een groot slagingspercentage.

De focus is primair gericht op recruitment en detachering binnen de co-assurantie markt (brokers en verzekeraars). Uiteraard zijn verzoeken tot search binnen de algehele schadeverzekeringsmarkt bespreekbaar.

werving&selectie

Bij Kneefel Business Consultancy zal recruitment voornamelijk bestaan uit:

  1. Executive search: kandidaten zullen uit persoonlijke netwerken worden benaderd;
  2. Headhunting: de door de opdrachtgever gewenste kandidaten zullen worden benaderd.
  3. Werving en selectie: via advertenties in specifieke vakbladen, kranten en social media zullen kandidaten worden benaderd;

Kneefel Business Consultancy hanteert bij een recruitmentopdracht het no-cure-no pay beginsel: uitsluitend indien een voorgedragen kandidaat in dienst treedt van de opdrachtgever zal de overeengekomen fee verschuldigd zijn.

Op zoek naar een leuke baan?! Stuur je C.V. op!