De snelste manier om uw bedrijf te laten groeien met de leader in Business Consultancy.

arnokneefel

Arno Kneefel

Business Consultant

Twitter Linkedin

Kneefel Business Consultancy is opgericht door Arno Kneefel.

Na 35 jaar in verschillende functies in loondienst gewerkt te hebben heb ik per 1 januari 2015 besloten mijn lang gekoesterde “droom” een eigen onderneming op te starten te verwezenlijken.

Een passie die nooit uit het denken en handelen is verdwenen maar de afgelopen jaren minder prioriteit kreeg door het succesvolle carrière pad dat ik dank zij verschillende ondernemingen heb mogen ontwikkelen.

In de afgelopen 35 jaar heb ik een vergaande kennis van en ervaring op management en directieniveau binnen de verzekeringswereld (zowel nationaal als internationaal) en transportwereld opgebouwd, die ik thans volledig wil aanwenden voor enerzijds het eigen succes van Kneefel Business Consultancy en anderzijds om andere branchegenoten te ondersteunen en oplossingen te bieden met mijn ervaring en professionaliteit teneinde hen eveneens “succesvol” te zien.


Make me Care

Daarop is mijn passie gebaseerd en daaruit wordt mijn voldoening gehaald.


Mijn onderscheidende kernkwaliteiten zijn:

Allround leider/manager Positief Realistisch. Creatief. Integer. Ondernemend. Empatisch. Resultaatgericht. Analytisch. Conceptueel. Motiverend. Innovatief. Klantgericht. Netwerker. Besluitvaardig. Deskundig. Inspirerend. Allround leider/manager

Op basis van een MD - Adviesrapport wordt aangegeven dat: “Kneefel een mensgericht leidinggevende is met een resultaatgerichte attitude, die samen met anderen zijn doel/bedrijfsdoelen wil bereiken, ondernemingszin heeft en vlot in actie komt. Sterk gericht op netwerking, vernieuwing en ontwikkeling van concepten. Eerlijkheid, respect en vertrouwen zijn daarbij sleutelwoorden voor hem. Het behalen van successen is belangrijk voor hem, waarbij hij wel uit ervaring heeft geleerd dat mislukkingen vaak de basis zijn voor succes. Doorzettingsvermogen, flexibiliteit, zelfvertrouwen hebben hem gevormd. Kneefel is zeer ambitieus en gedreven, waarbij hij zichzelf hoge doelen stelt.”

Via verschillende werkgevers (Nationale Nederlanden/ING Groep, Fortis Corporate Insurance/Amlin, Achmea/Eureko Groep, HDI-Gerling/Talanx Groep) heb ik kennis en ervaring opgedaan binnen de 3 toonaangevende distributiekanalen ieder met hun eigen specifieke profiel/kenmerken, zijnde de Co-Assurantie markt, Provinciale Tussenpersonen markt en de Direct Writing markt.

0
0
0
0
  • Kneefel Consultancy
  • Kneefel Consultancy
  • Kneefel Consultancy
  • Kneefel Consultancy
  • Kneefel Consultancy

Bekijk hier het volledige C.V.