Evenement VNAB

Wederom een interessant onderwerp op de agenda gezet door het VNAB. Ik kijk dan ook met veel belangstelling uit naar dit evenement. De verzekeringsmarkt genereert inderdaad enorm veel data. Hoe zijn deze geborgd, welke rol speelt Privacywetgeving, Cyberrisk etc etc.

Van groot belang natuurlijk om het risico-element zo veel mogelijk te managen. Maar aan de andere kant doet de verzekeringsmarkt ook weinig met de positieve elementen van de beschikbare data. Kijk bijvoorbeeld naar de schadegegevens: is er sprake van trend watching, / monitoring  van alle schadegegevens zodat sturing kan worden gegeven aan het proces. Kneefel Business Consultancy BV kan u daarbij behulpzaam zijn met het “Schade Sturing Model”. Doelstelling van het model is “kostenbesparing door optimalisatie van het gehele schadeproces”. Vanuit een pragmatische begeleiding van het schadebehandelingsproces worden gelijk de veranderingen in het proces geïmplementeerd.

Heb je belangstelling? Ik ben aanwezig op het evenement zodat ik nadere vragen kan beantwoorden of een aparte afspraak kan maken. Zie ik jullie daar?

 

Deel dit bericht

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.