Evenement Meet the Market

Een fantastisch evenement, Meet the Market, georganiseerd op 17 maart 2015 door Lloyds Benelux. Het internationale speelveld binnen de verzekeringsmarkt is aan voortdurende verandering onderhevig. Sommige verzekeraars trekken zich terug uit de Co-Insurance market (bijvoorbeeld Aegon) en anderen zien daarin juist mogelijkheden.

Lloyds kijkt ook voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt een “footprint” achter te kunnen laten als verzekeraar. Ik ben dan ook zeer content om aanwezig te kunnen zijn op dit evenement, hetgeen voor mij een goed moment is in mijn nieuwe functie als Business consultant de oude Lloyds bekenden weer te spreken en uiteraard nieuwe relaties op te bouwen. Kneefel Business Consultancy kan daarbij als consultant de Londense markt  nader adviseren over de vele mogelijkheden binnen de verzekeringsmarkt in Nederland en in voorkomende gevallen vanuit Werving & Selectie ook een belangrijke bijdrage leveren aan de “bemensing” van een nieuw op te zetten organisatie.

Heb je belangstelling? Ik ben aanwezig op het evenement zodat ik nadere vragen kan beantwoorden of een aparte afspraak kan maken. Het evenement vindt plaats in de Exchange Hall van het World Trade Centre in Rotterdam. Zie ik jullie daar?

Deel dit bericht

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.